top of page
slide2.jpg

Om meg

Jeg er en 32 år gammel multiartist fra byen Drammen. Min lidenskap for visuell kunst og musikk har drevet meg gjennom en spennende kreativ reise.
 
Design har alltid vært et tilfluktssted for meg, og jeg tar glede i å skape visuelle elementer. Med 15 års erfaring i bruk av Photoshop, har jeg utviklet ferdigheter innen bilderedigering som gir bildene mine et ekstra nivå av dybde og følelse.

slide1.jpg

Livet er langt,lykken er kort

Musikk er en annen av mine store lidenskaper. Jeg har dedikert de siste 10 årene av mitt liv til å produsere egen musikk, og resultatet har vært utgivelsen av hele 70 låter på Spotify. Alt fra låtskriving til innspilling og produksjon, inkludert design av albumcover, har jeg gjort selv. Det har vært en utrolig kreativ prosess som har formet meg som artist.

Utover mine kunstneriske interesser elsker jeg også å lage mat. Å eksperimentere med smaker og lage deilige retter er en annen måte jeg kan uttrykke min kreativitet i hverdagen.
 
Jeg er en person som alltid søker nye utfordringer og muligheter for vekst. Enten det er gjennom mitt fotografi, musikkproduksjon, design, markedsføring eller kulinariske eventyr, jobber jeg konstant med å utforske og forbedre mine ferdigheter.

bottom of page